Onhan ollut menoa, melskettä ja meininkiä taas!

Vappua vietimme ystävien luona grillaten ja tikkaa heitellen, kivaa oli ja vielä kiitos siitä :)
Villikoirat eli Jami, Kiku ja Pieta viettivät omaa bilevappuaan pihalla välillä vapaana ja välillä häkissä. Tytöt leikkivät 80% ajasta jonka olivat hereillä, välillä puuhailivat muuta ja välillä pistivät kunnon cat vai pitäisikö sanoa dogfightin pystyyn. Sellaista tukasta repimistä ja nipistelyä.. ;) Pöljäkkeet oikein.
Perjantaina hylkäsin sitten koirani samaan paikkaan sisätiloihin odottelemaan hoitajaksi kiristettyjä henkilöitä saapumaan kotiinsa Pietaneidin odotellessa samaa tapahtuvaksi pihan puolella.
Kimin kanssa poistuimme kohti Lahtea ja Classic Motor Showta. Tarkemmin sanottuna palasimme vielä samana päivänä takaisin, mutta tarkempi avautuminen tästä kuviosta myöhemmin :D Viikonloopu oli lämmin, ihmisiä oli paljon ja tuttuja oli mukava nähdä. Saipa kerhomme (Opel 60's&70's club) osasto jopa ihan hyväksyviä kommenttejakin vaikka me olimmekin siellä sähläämässä :)
Koirat olivat kuulemma olleet ihan mukavasti, syöneet luita, pöljäilleet ja leikkineet, catfightejä lukuunottamatta... (liekkö Kati hiukan kaunistellut totuutta...;)
Palasimme Lahdesta siis su iltana ja noudimme koirat kotiin. Hyvin maistui tyypeille uni kaiken riekkumisen ja muun häslingin jälkeen.
Maanantaina kävimme tutustumassa uuteen vakkaripaikkaamme Hyvinkäällä. Tästä lähtien pyrin ainkin toisen koirista käyttämään joka maanantai hierottavana hierojakoulussa, ihan "huvin ja harrastuksen vuoksi". Tämä ensimmäinen kerta oli lähinnä totuttelua ja ihmettelemistä, seuraavilla kerroilla sitten vasta enemmän sitä itseään..
Kikua hiukan stressasi, joten menin neidin seuraksi ja loppuajan hän ottikin erittäin rennosti ja sai kovasti kehuja, hieno tyttö!
Jami taas vanhana eroahdistuspöljänä keksi hypätä hieronta "kopista" ulos ilman vauhtia.. Hyvin tuo näytti istualtaan hyppäävän jonkun 115-130cm.. Oli kuulemma ensimmäinen sankari joka moisen episodin on siellä suorittanut :D Muuten kuulemma meni ihan ok, mutta seuraavan kerran kun Vanha Elostelija menee hierottavaksi niin taidan mennä mukaan.. :)
Onneksi tämä kerta ei vielä ollut varsinaista "mukilointia" sillä Jami Vanhapoika otti iltasella osaa agilitytreeneihin.
Treenasimme estettä, muuria, A-estettä sekä putkea. Hienosti meni! Varsinkin pienen alkupöljäilyn jälkeen A meni todella hienosti lukuunottamatta hiukan liian ripeää alastuloa. Putken kanssa piti ensin pari kertaa keskustella, että mennäänkö sen sisällä vaiko sen päällä... Lopulta poika selvitti jopa mutkalle käännetyn putken. *ylpeä mamma*
Muut koirat kiinnostivat ihan pirusti ja pieniä kontaktivaikeuksia oli... eli suomeksi koira leikki vinkulelua lähes 90%ajasta, mutta mitä me pienistä kun ei nekään meistä!
Illalla pyörähdettiin vielä Järvenpään koirapuistossa missä Kiku otti pienet spurtit villakoiran kanssa ja minä napsin muutamia kuvia tyypeistä. Tosin melkein kaikki Jamin kuvat epäonnistuivat koska niissä näkyy vain herran pylly :D
Tästä suunnattiin vielä Kimin porukoille jossa tyypit leikkivät ihan tosissaan ja vielä kaikkien suureksi hämmästykseksi Jamin aloittamana!!! ..toki saivat syödäkseen myös hirveän kasan nakkeja ja kinkkua...
Nyt nämä neljä raatoa siirtyvät nukkumaan ja huomenna suunnataan tallille sekä Korsoon kävelylle PK:n porukoiden kanssa.