Huhhuh. On ollut rankka viikko noin fyysisesti.
Maanantaina ihme himolenkkeilyä yhdessä ja erikseen haukkujen kanssa, tiistaina tallilla villinä ja vapaana, illalla mentiin vielä kartanon maille ja metsiin. Käytiin myös hiekkakuopalla jossa tyypit veti sellasella vauhdilla kivikkoisia ja pettäviä rinteitä ylös ja alas, että jopa minua hirvitti. Keksivät vielä aloittaa takaa-ajoleikin keskellä yhtä mäkeä ja siellähän ne lopulta pyörivät vajaa 10m matkan alas epämääräisenä koirapallona.. Molemmat oli mukavan rauhallisia kun päästiin kotiin.. 
Eilen aamusta käytiin metsässä ja hiekkakuopalla ja huomasi, että on tehty paljon edellisenä päivänä kun oli molemmilta se kutosvaihde pois käytöstä...aina välillä :D
Lenkiltä suunnistettiin suoraan Hyvinkäälle Animukseen. Molemmat olivat hyvinvoivia edelleen ja Jamin sydän jne ihan kunnossa. Jami painoi 19.6kg mikä on kilo enemmän kuin "timmeinä" aikoina. Aika suuri ero... vai liekko ero puntarissa.
Kikun paino oli karvanverran yli 12kg eli reilu kilo on tullut painoa lisää. Nyt kun saisi vaan lihakset kunnolla tytölle. Kummallekkin otettiin Strongholdit varmuuden vuoksi.
Illalla lähdettiin vielä Espooseen koirapuistoon ja lenkille Olarin metsiin. Meno oli mahtava. Meitä ihmisiä oli yhteensä 4 ja koiria 9.
Kikua hiukan metsässä jännitti muiden koirien ja ihmisten läsnäolo joten lähinnä hipsi minun kantapäillä. Loppulenkistä ja aukeammilla paikoilla uskalsi jo enemmän liikkua mikä oli mukavaa :)
Jami vanha elostelija löysi jälleen uhrinsa joten siellä missä oli nuori koltiainen niin oli myös Jami... Melkonen IVUK eli irstas vanha uroskoira (Kiitti pehmopallero.. ;)
Tänään nukutiin kaikki totaalisen pommiin joten voi olla, että huominen työpäivä kärsii kun ei tänään saa unta ajoissa.. Joten eiköhän koirat pidä huomenna lepopäivää..
Nyt taas metsiin remuamaan eli kuulumisiin!