HK kokoontuu jälleen. Eli siis Hysteeriset Koiranomistajat.

Eilen myöhään illalla Kiku alkoi omituisesti "köhimään". Ei siis yskimään vaan tyyliin "minulla-on-maailman-suurin-pölypallo-kurkussa-enkä-saa-sitä-pois".
Ja aina "köhäisyn" lopuksi tuli yökkäysrefleksi, mutta mitään tavaraa ei kertaakaan ole tullut.
Heräsin pari kertaa yöllä tähän ja yritin unenpöpperöisin silmin kurkkia kurkkuun josko näkyisi jotain ja kopeloida koiraa läpi muutenkin, mutta kaikki täysin normaalia. Aamusta ajattelin, että hyvä, ei kuulu mitään kunnes... ja taas.. aina kerran pari tunnissa köhäisy ja yökkäys. Koira pirteä kuin peipponen ja muutenkin oma itsensä.
Annoin pienen määrän ruokaa joka meni alas ongelmitta eli ei luulisi sattuvankaan minnekkään.
Ulos kun mentiin niin varmuuden vuoksi laitoin valjaat enkä pantaa ja eikös ensimmäinen asia mitä tapahtui ulkona ollut "tuollaonFASAANInytmäkylläsekoanjatulenhulluksi" hepuli ja sen perään taas köhähdys ja korinaa vetämisestä johtuen.
Loppulenkki meni täysin köhimättä ja nyt sisällä kuvittelen kerran kuulleeni pienen köhähdys/röhähdyksen...ehkä.. Toivottavasti meni ohi mikä sitten olikin. Vaikka eipä tuo tuntunut Kikua mitenkään häritsevän.

Kohta tulee kaverini käymään Pieta koiransa kera.
Kikun mielestä Pieta on kovin omituinen kun se on niin kiihkeä joten varmuuden vuoksi pitää sille äristä. Jamin mielestä Pieta on ihan ykkönen. Jami ja Pieta  ovat tunteneet siitä asti kun pieni pentuPieta aikanaan kaverini kotiin saapui joskus alle vuosi sitten.
Menoa ja meininkiä ei yhteisiltä metsälenkeiltä puuttunut. Mutta ne ikävä kyllä loppuivat syksyllä kuin seinään erään Pietalle tapahtuneen ikävän  onnettomuuden takia. Nyt Pieta kuntoutuu kovaa vauhtia ja pikkuhiljaa aletaan taas treffailemaan ja ehkä jo kesällä saavat viilettää vapaana yhdessä jälleen :)

Ehkäpä infoan myöhemmin miten iltamme tällä kertaa meni :)

Hep!
Vieraat ovat poistuneet. Kävimme ensialkuun pienellä kävelylenkillä jossa yritettiin vähän treeniräpellystä kumpaisenkin koiran kanssa. Itse tarttisin selkeästi ohjeistusta "oikeaan kouluttamiseen", mutta ehkä se tästä. Maahanmeno sujui paremmin kuin aikaisemmin mikä on jees juttu.
Sen jälkeen napsittiin kuvia ja jos onnistuneita otoksia tuli niin julkaisemme niitä myöhemmin.
Tuossa kotipihalla tytöt alkoivat vallan leikkimään ja leikkivät oikein iloisesti, nätisti ja hienosti!
Hyvä tytöt!

Sisällä olivat eri huoneissa jotta Pietan jalka sai lepoa sillä aikaa kun me ihmiset yritimme tutkia ompelukoneen syntyjä syviä.
Kiku ei ole enää röhissyt (luojan kiitos) ja jos iltalenkkikin menee ongelmitta niin olemme sen suhteen toivottavasti selvillä vesillä.
Huomenna lapsille ruokatäydennystä Murren murkinasta sekä kennelrehusta, tallilla hevonen kuntoon estetuntia varten koirien suosiollisella avustuksella ja siitä ehkä koirapuistoon.
Kuulostellaan taas!

T: Ryhmä Rämä