No johan pomppas! Taas on helevetinmoista kiirettä pitänyt ja kirjoittelu hiukan jäänyt...
Kiku selvisi kunnialla arkitottistelu viikonlopusta kunnialla ja nyt ollaan kotona vähän treenailtu.
Ensi sunnuntaina alkaa PK:n omat tottistelut Maunulassa ja siellä näemme Kikun jälleen "in äksön".
Tyttis on myös käynyt edelleen maanantaisin hierojalla ja käyttäytynyt mallikelpoisesti! Nyt alkaa sen suhteen kesäloma ja elokuussa sitten sekä Jami, että Kiku pääsevät opetuskappaleiksi uusille opiskelijoille.

Jamin kanssa on sitten kiirettä pitänyt myöskin.
Maanantaisin vanhaherra on jatkanut agilityä jonka viimeinen kurssikerta oli tänään. Saimme jopa aikaiseksi pienimuotoisen radan ja vieläpä koira ihan vapaana! Sisätilassa! Muita koiria ympärillä! ..US KO MA TON TA!!!  Nyt on syytä muistuttaa kaikkia, että vanhakin koira oppii uusia temppuja! Jami on käyttäytynyt kerta kerralta rauhallisemmin ja kuunnellut enemmän minua kuin viettejään. Toki puolentunnin paikkeilla alkaa kuumumista tapahtua, mutta homma pysyy jotenkin kasassa silti. Jamin kanssa on helppo treenata esteitä kun ei se pelkää mitään. Kun hiffaa mitä pyydetään niin tekee kyllä eikä varmasti jää jäkittämään "kun nyt vähän jännittäis" tyylillä.
Nyt on selvitetty siis seuraavat esteet: A, puomi, keinu, pituus, normieste, okseri, muuri, putki sekä tänään opeteltiin hiukan pujottelua. Lisäksi kotona on vähän kokeiltu rengasta.
Toissasunnuntaina oltiin Maunulassa Jamin kanssa ja siellä huomasi taas eron ulko ja sisätreeneissä.. Ulkona homma levisi ihan täysin, mutta jatkamme vielä kolme sunnuntaita eli ehkä se tästä.
Ollaan myös mukana PienenKoiruuden  Rähinäroopet Ruotuun kurssilla torstaisin. Toistaiseksi mennyt hyvin, mutta enemmän vain pitäisi saada ohituksia tehtyä kotioloissa.. Täällä vaan noita koiria ei niin älyttömästi liiku :(
Jami alkaa olla taas parin vuoden takaisessa "kisakunnossa". Paino alkaa olla siellä kahdenkymmenen paikkeilla, ehkä vähän alle ja takajalkojen muskelit on aika massavat koiran ikään suhteutettuna :)

Muutakin on toki tehty. Kimi kävi vanhan duuniporukkansa kanssa Pärnussa "opintomatkalla" tutkimassa nesteen olomuotoa...krhm... :D
Nyt pitäisi vain jostain löytää aikaa ja rahaa autojenkin rakentamiseen. Se perkeleen kesä yllätti vanha-autoharrastajat taas!
Itse olen taas löytänyt tieni salille, teemana: Jaana bikinikuntoon kesäksi...  ...2020!

Mutta nyt jokailtainen teemabiisimme soimaan ja toteuttamaan itseämme sen mukaan..

"..jos metsään haluat mennä nyt niin takuulla yllätyt..."